La barna spille seg gode i matte

«Numetry» sender barna ut på en oppdagelsesferd til det mystiske solsystemet Matema der bare matematikkferdighetene deres kan redde dagen!

alex_adriana.png

Vårt mål:

Å få barn over
hele verden til å

elske matte

Det nye og oppslukende læringsspillet «Numetry» lærer barna at matematikk både er nyttig og moro

Uavhengig av hvilke ferdigheter de har fra før

video-thumbnail.jpg
  • Engasjer barna med mattespillet «Numetry»s mystiske verden, der de løser små og store matteoppgaver for å redde en gruppe forvunnede astronauter og vinne skins og utstyr.
  • Visualiser og lar deg følge barna faglige progresjon i sanntid og se hvordan de utvikler ferdighetene sine.

Vi er her for deg

thekla_parents_2

Foreldre

Ingenting er som å se barna oppleve mestring. Med skreddersydde oppdateringer rett i innboksen holder du deg i loopen og kan enkelt følge barnets faglige progresjon og ikke minst se hvor de kunne trenge en hjelpende hånd.

lina_teachers

Lærere

Overask elevene dine med en helt annerledes læringsopplevelse. Mens barna redder astronauter og løser et intergalaktisk mysterium, kan du som lærer enkelt følge den faglige progresjonen i sanntid.

kidsa1

Kidsa

Hvem har egentlig sagt at matematikk må være kjedelig? Gjennom en spennende reise til verdensrommet viser «Numetry» deg at matematikk både kan er nyttig og moro. På med romdrakta og hopp om bord på romskipet Magellan!

«Numetry»-brukerne er enige!

"Selv om det er matte, føles det liksom som et vanlig spill. Jeg løser oppdrag og vinner utstyr og skins til avataren min."
"Som mor er jeg veldig opptatt av at slike spill må være pedagogiske og morsomme nok til at barna faktisk vil bruke dem. Her får jeg begge deler."
"Som forelder opplever jeg at andre læringsspill ofte er trauste og ganske kjedelige. Dette spillet har jeg mer tro på fordi det engasjerer og ikke føles som skolearbeid for barna."

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende?

es_ES
nb_NO nn_NO en_US pt_BR es_ES